DOOSLETTERS

Doosletters

We gebruiken cookies (en verzamelen zekere persoonlijke info) om je van een betere online ervaring te voorzien. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze voorwaarden.

Aanpassen

Begrepen

Een lichtbak betekent opvallen in het donker. Een mooie toevoeging aan de winkel of gebouw. Tegenwoordig is er qua stroom verbruik geen reden meer om het niet te doen, netjes voorzien van LED verlichting.

Het Reclamehuis gebruikt profielen van Comhan. Degelijke, stevige en mooi afgewerkte dubbelwandige profielen vertstevigd met verticale kokers. Wij assembleren en monteren het geheel met LED-verlichting en eventueel met de gewenste opties als een schemerschakelaar, hijsogen of het profiel gepoederlakt in iedere gewenst RAL kleur. 

Namontage plaatsen wij op de plexiplaat een folie met de gewenste bedrukking. Afgewerkt met een glanzende of matte laminaat. 

Lichtbak offerte aanvraagformulier

Vul hier naast de hoogte en de breedte in van de buitenmaten van de lichtreclame. Je kunt kiezen voor enkelzijdig of dubbelzijdig, of je er muurbeugels bij wilt bestellen (meestal bij dubbelzijdige uitvoering) en of je een schemerschakelaar ingebouwd wilt hebben. Voor enkelzijdige lichtbakken groter dan 6000 x 1500 mm en dubbelzijdige lichtbakken groter dan 2500 x 1500 mm graag even een prijsaanvraag doen via info@isca.nl.

De lichtreclames worden compleet aansluitklaar

 geleverd incl. opaal lichtdoorlatende kunststof plaat (of platen bij dubbelzijdige uitvoering) en LED verlichting.
Optioneel kan er gekozen worden om full colour print(s) mee te bestellen.

Afmetingen buitenmaten lichtreclame, aantal en montage.

De digitale print of logo e.d. kan u rechtstreeks sturen via info@hetreclamehuis.be 

Alle lichtreclames worden geleverd zonder plaatsing.

Bedrijfsnaam: *  
Breedte in mm:*  
Hoogte in mm:*  
Te openen zijde (klemlijst):*  
Aantal:*  
Indien RAL-kleur: hier RAL-nummer:  
Voorzien van full color prints?  
Lichtbak profiel  
Aanvullende informatie:  
Uw logo of ontwerp (tot 5Mb):