lichtreclame

LICHTRECLAMES

Lichtbakken
Doosletters
Neonreclame

We gebruiken cookies (en verzamelen zekere persoonlijke info) om je van een betere online ervaring te voorzien. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze voorwaarden.

Aanpassen

Begrepen

Lichtbakken met LED verlichting zijn innovatieve en efficiënte verlichtingsoplossingen die steeds populairder worden in diverse sectoren.  Lichtbakken worden vaak ingezet voor reclamedoeleinden, zoals het verlichten van winkelborden, posters en andere visuele displays. 

Frees- en doosletters zijn populaire methoden voor opvallende gevelreclame en bedrijfslogo's. Doosletters zijn driedimensionale letters met een diepte, vaak voorzien van LED-verlichting, die zowel overdag als 's nachts goed zichtbaar zijn. Beide opties zorgen voor een professionele en aantrekkelijke presentatie van bedrijfsnamen en logo's.

Moderne neonverlichting combineert de klassieke charme van traditioneel neon met de voordelen van LED-technologie. Deze verlichting biedt heldere, levendige kleuren en flexibele ontwerpopties, ideaal voor opvallende signage en decoratie. Energiezuinig en duurzaam, moderne neonverlichting is een populaire keuze voor bedrijven retro-look met eigentijdse efficiëntie willen combineren.