TEXTIEL Bedrukking

Textielcatalogus: hoe gebruik je hem?

We gebruiken cookies (en verzamelen zekere persoonlijke info) om je van een betere online ervaring te voorzien. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze voorwaarden.

Wanneer u op textielcatalogus klikt komt u terecht in de catalogus.
Hier kan u gericht zoeken via de powersearch. U geeft bijv. in t-shirt en u krijgt alle t-shirts aanwezig in de catalogus voor dames, heren en kinderen.
U kan ook in het menu uw filters instellen.

Aanpassen

Begrepen

Wist u dat u in de Reclamewinkel een aantal door ons geselecteerde standaard kledingartikelen kan vinden voor als u bijv. snel een t-shirtje zoekt? Het is verdeeld in "promo" voor tijdelijke promotionele doeleinden en "degelijke" goede kwaliteitskleding voor dagelijks gebruik. 

Heeft u uw artikel gevonden dan kan u door middel van de kleur te kiezen zien hoeveel het artikel kost. De vermelde prijzen zijn inclusief btw maar exclusief verzendingskosten van €10,- 
Mocht u een artikel willen bestellen dan kan u dat doen door het erbij vermelde artikelnr. + het aantal stuks aan ons door te geven via mail. info@hetreclamehuis.be

Wenst u ook een bedrukking dan mag u als bijlage bij de "bestel e-mail" uw logo of tekst toevoegen. Graag ook aangeven of het om een linker/rechter/volledige borstprint en/of rugprint gaat en welke kleur u wenst. Wij maken voor u alles klaar voor druk. Een voorbeeld hiervan sturen wij u per mail ter goedkeuring. Na uw goedkeuring gaat het in productie.

De prijzen zijn:

borstprint links of rechts:  €4,75

grote borstprint: €9,90

grote rugprint: €9,90

prijzen zijn per kleur

drukprijzen zijn ex btw 

We hopen dat u iets naar uw zin vindt en zien uw bestelling graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,