Startende ondernemers!

 

Starters beninnen bij Het Reclamehuis

Heb je het idee om een eigen onderneming te starten. Dan is je volgende stap het bekend maken van je naam, product/en of idee!

Hiervoor hebben wij de perfecte producten gebundeld waarmee jij volledig uit de startblokken kan schieten!

Wat zit er allemaal in het pakket.

Logo creatie (De basis van je eigen huisstijl)
Allereerst komen wij samen om jouw ideeën te bespreken om voor ons een beeld te vormen voor het logo en/of de huisstijl die wij voor je gaan creeëren. 
Hiermee gaan wij aan de slag.

Naamkaartjes
Als het logo ontwikkeld is kunnen we beginnen met de naamkaartjes. Op bezoek bij klanten en leveranciers is het gemakkelijk als je al de belangrijkste gevens op een kaartje hebt staan.

"Starter" Carwraps
Onderweg in de wagen naar je klanten kom je duizenden poteniele klanten tegen. Het is zonde om die potentiele klanten zomaar te laten passeren. Hiervoor hebben wij een "basic" full-colour wrap in de bundel gestoken. Speciaal, uniek, modern en opvallend. Afhankelijk van de wagen en of je idee kan je kiezen uit verschillende vormen met een maximale doorsnede van 1m30. We plaatsen 2 van die vormen met productfoto's, logo en gegevens op je wagen.
Je kan kiezen uit een cirkel, rechthoek, ruit, hart. Tegen een kleine meer prijs kan je je eigen vorm ook aangeven.

Een reclamebord.
Als de klanten in je product(en) geïnteresseerd zijn komen ze naar je toe voor de aankoop. Dan is een uithang/reclamebord belangrijk voor de klanten maar ook voor je leveranciers. Ze moeten je weten te vinden.
Wij ontwerpen aan de hand van aangeleverde foto's en het ontwikkelde logo een bord van 2m op 1m in full-colour voor je. Alleen het plaatsen van het bord en het voorzien van verlichting zit niet in de bundelprijs. Al kunnen wij dat wel voor je verzorgen.

De website
Last but not least but eigenlijk second, de website. Vaak de eerste kennismaking met jou en je product of dienst. Volledig opgemaakt in de stijl van je logo en zelf aanpasbaar maken we je voor de bundelprijs ook een website van maximaal 5 pagina's. (welkomstpagina, productpagina, contactformulier zijn standaard, 2 custompagina's.) Verder is daar in verwerkt de SEO belangrijke modules en andere modules om een vliegende start te maken. Je kan kiezen uit 2 templates.

Dit alles voor slechts €950,- ex btw

Ben je geïnteresseerd?: neem dan snel contact met ons op: +32 477 25 29 25 of info@hetreclamehuis.be