Skip to main content

Carwraps

Carwraps

Bedrijfswagens

Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken die mooi gewrapte bedrijfswagens, een lust voor het oog om te zien. Ze zijn een zeer sterke marketingtool.

Carwrapping is een geweldige manier om uw auto te transformeren en er een unieke uitstraling aan te geven. Bij carwrapping wordt uw auto beplakt met een speciale folie die beschikbaar is in verschillende kleuren en afwerkingen, zoals mat, glanzend of metallic.

Een ander groot voordeel van carwrapping is dat het uw auto beschermt tegen krassen, kleine beschadigingen en weersinvloeden. De folie is namelijk zeer duurzaam en kan gemakkelijk worden vervangen als het beschadigd raakt. Bovendien biedt carwrapping ook een relatief goedkope manier om uw auto een nieuwe look te geven, in vergelijking met het laten overspuiten van de auto.

Naast het verbeteren van de uitstraling van uw auto, kan carwrapping ook worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld hun logo of boodschap op de auto laten plaatsen om meer naamsbekendheid te genereren. Dit kan vooral handig zijn voor bedrijven die veel onderweg zijn, zoals bezorgdiensten of bouwbedrijven. Het aanbrengen van de folie is een nauwkeurig proces dat alleen door getrainde professionals moet worden uitgevoerd. Bij het kiezen van een carwrapping bedrijf is het belangrijk om te letten op de ervaring en de kwaliteit van het werk van het bedrijf. Een goed carwrapping bedrijf zal u ook adviseren over welke folie het beste bij uw auto en uw wensen past.

Kortom, carwrapping is een uitstekende manier om uw auto te beschermen en te transformeren, en het kan ook worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Als u geïnteresseerd bent in carwrapping, neem dan eens contact op met ons.

Met onze zeer ruime ervaring in het ontwerpen en wrappen van bedrijfswagens zijn wij voor u het meest geschikte bureau om uw wagen(s) te voorzien van een mooie wrap in de gevraagde huisstijl. We kunnen uw bestaande huisstijl mooi verwerken of van scratch af aan ontwerpen.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte kan u ons altijd bereiken op: info@hetreclamehuis.be

Ook voor de particulier...

zijn wij het geschikte bureau om bijv.  de personenwagen te wrappen in zo goed als elke gewenste kleur. Mat, metallic met een kleur verloop of een speciale afbeelding van bijv. uw hond. Bijna alles is mogelijk.

Thevissen CV & Sanitair

Landrover wrap
Uperio VW Caddy's
The website encountered an unexpected error. Please try again later.